Verzenden & Retourneren

Verzenden & Retourneren

Hier vind je informatie over hoe wij bestellingen verzenden en wat de voorwaarden zijn omtrent het retourneren van producten.

Verzenden

De verzending van je brievenbuspost-bestelling geschiedt via Postnl, waarbij de tarieven van Postnl worden gehanteerd. De verzending van pakketpost-bestelling gebeuren via DHL.
Je bestelling wordt met zorg verpakt. Madrista is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor eventuele fouten (beschadiging of verloren gaan van pakket) tijdens verzending.
Op verzoek kun je een pakket verzekerd laten verzenden. Geef dit dan aan bij je bestelling. De kosten hiervan zijn voor rekening voor jou als klant.

Retourneren

Bij het niet voldoen aan je verwachtingen, kun je de bestelling, op eigen kosten en in originele verpakking, retourneren. Je dient dan binnen 7 dagen contact op te nemen met Madrista met vermelding van de reden van retourneren. Onvoldoende gefrankeerde en onaangekondigde retourzendingen worden niet in behandeling genomen. Binnen 5 dagen na aanmelding van je retourzending, dien je de ongebruikte artikelen te retourneren aan Madrista, Sibberkerkstraat 61 A, 6301 AV te Sibbe. Binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending, ontvang je het aankoopbedrag terug. Indien de retourzending niet binnen 7 dagen na levering is aangemeld bij Madrista of de retourzending niet binnen 5 dagen na aanmelding van de zending binnen is, behoudt Madrista zich het recht voor om retourzendingen te weigeren of om maar een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen.
Dit geldt tevens wanneer het vermoeden bestaat dat artikelen al gebruikt of beschadigd zijn.
LET OP: Op maat gemaakte producten, kunnen niet geretourneerd worden, tenzij anders met Madrista, vooraf, overeengekomen.