Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Deze  algemene voorwaarden zijn van toepassing voor www.madrista.nl.
Door het plaatsen van een bestelling ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:
Bestelling
Via e-mail of direct in de webshop kun je een bestelling plaatsen. Na het plaatsen van een bestelling via e-mail neem ik contact met je op en ontvang je de betalingsgegevens en levertijd via e-mail. Bestellingen via de webshop worden conform in behandeling genomen.

Betaling & Levertijd

De prijzen op de website zijn in euro’s inclusief btw en exclusief verzendkosten.
Betaling kan plaatsvinden door overschrijving op IBAN nummer NL83 SNSB 0870 7835 72 t.n.v. Madrista of via Ideal.
Levering vindt plaats nadat de betaling is ontvangen. Voor op maat gemaakte artikelen geldt een levertijd van 7 werkdagen. Gehinderd door overmacht kan het voorkomen dat Madrista zich niet kan houden tot het nakomen van enige verplichting naar jou als klant.

Garantie

Madrista levert unieke handgemaakte producten waarbij kwaliteit, duurzaamheid, creativiteit en authenticiteit voorop staan en staat daarmee garant dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan hetgeen vermeld op de website. Uitzonderingen hierop zijn eventuele kleurverschillen. Foto’s van kleuren zijn altijd anders als ‘in het echt’, waardoor het door jou ontvangen exemplaar iets kan afwijken. Mijn mutsen en sjaals zijn voorzien van een waslabel. Gebreken die zijn ontstaan door gebruik van het artikel (normale slijtage) of te wijten aan schuld van jou als klant vallen niet onder de garantie.

Auteursrecht en Privacy

Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming van Madrista mag niets van deze website worden gebruikt voor andere doeleinden. De door jou als klant verstrekte gegevens worden alleen door Madrista gebruikt en niet aan derden doorgegeven zonder toestemming van de klant.
De algemene voorwaarden worden van tijd tot tijd aangepast, lees voor iedere bestelling de voorwaarden opnieuw door.